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UTILIZATION OF TROPICAL FEEDINGSTUFFS IN THE NUTRITION OF MODERN COMMERCIAL LAYING STOCK = UTILISATION D'ALIMENTS D'ORIGINE TROPICALE DANS L'ALIMENTATION DES TROUPEAUX MODERNES INDUSTRIELS DE POULES PONDEUSESHASSAN OEM.1974; TROP. AGRIC.; TRINIDAD; DA. 1974; VOL. 51; NO 4; PP. 569-573; BIBL. 7 REF.Article

L'EXPLOITATION DES ANIMAUX DOMESTIQUES, SOURCE DE PROTIDES POUR L'HOMME. QUEL PROGRES PEUT-ON EN ATTENDRE. COMMENT EVOLUENT LES ELEVAGESFEVRIER R.1973; INDUSTR. ALIMENT. ANIMALE; FR.; DA. 1973; NO 2; PP. 31-46 (10 P.); BIBL. 28 REF.Serial Issue

AQUACULTURE AND MARICULTURE. PROTEIN POTENTIALSPOPPENSIEK GC.1972; J. AMER. VETER. MED. ASS.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 161; NO 11; PP. 1467-1475; BIBL. 13 REF.Serial Issue

APPLICATION OF STEFFEN PROCESS AND ITS MODIFICATIONS TO RECOVERY OF LACTOSE AND PROTEINS FROM WHEY = APPLICATION DU PROCEDE STEFFEN ET DE SES MODIFICATIONS A LA RECUPERATION DU LACTOSE ET DES PROTEINES DU LACTOSERUMCERBULIS J.1973; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 21; NO 2; PP. 255-257; BIBL. 14 REF.Serial Issue

PROGRES DANS LE DOMAINE DES RECHERCHES BIOPHYSIQUES DANS LA TECHNOLOGIE DES PRODUITS A BASE DE POISSONBAL VV.1972; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED. PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 6; PP. 46-50Serial Issue

ETUDE DE LA FRACTION GELIFIEE DANS LES EXTRAITS DE PROTEINES MUSCULAIRES DE POISSONSUMEMOTO S; TAGUCHI O.1972; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1972; VOL. 38; NO 12; PP. 1411-1415; ABS. ANGL.; BIBL. 17 REF.Serial Issue

The future supply of animal-derived protein for human consumptionBOLAND, Mike J; RAE, Allan N; VEREIJKEN, Johan M et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2013, Vol 29, Num 1, pp 62-73, issn 0924-2244, 12 p.Article

Les colles animales : des colles anciennes à redécouvrir = Animal glues : ancient adhesives to be rediscoveredTRIBOULOT, M. C; GARCET, A; MINART, M. A et al.Sciences et industries du bois. Colloque. 1996, pp 179-186, isbn 2-907086-08-1Conference Paper

Study of the molecular forces involved in the gelation of plasma proteins at alkaline pH = Etude des forces moléculaires impliquées dans la gélification des protéines du plasma, à pH alcalinO'RIORDAN, D; MULVIHILL, D. M; MORRISSEY, P. A et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1202-1205, issn 0022-1147Article

Separation of immunoglobulins from bovine blood by polyphosphate precipitation and chromatography = Séparation, par précipitation par les polyphosphates et chromatographie, des immunoglobulines dans le sang de boeufLEE, Y. Z; SIM, J. S; AL-MASHIKHI, S et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 5, pp 922-928, issn 0021-8561Article

Biological assessment of proteins from different sources by protein efficiency ratio (PER) and by nitrogen retention = Evaluation biologique, par mesure de taux d'efficacité protéique et de la rétention azotée, des protéines de différentes originesTEMLER, R. S; DORMOND, S. A; FINOT, P. A et al.Nutrition reports international. 1983, Vol 28, Num 2, pp 267-276, issn 0029-6635Article

The nutritive value of mixtures of white leaf protein and food proteins = Valeur nutritive des mélanges de protéines blanches de feuilles et de protéines alimentairesCARLSSON, R; HANCZAKOWSKI, P.Journal of the science of food and agriculture. 1985, Vol 36, Num 10, pp 946-950, issn 0022-5142Article

Early Stiffening and Softening of Collagen: Interplay of Deformation Mechanisms in Biopolymer NetworksKURNIAWAN, Nicholas A; LONG HUI WONG; RAJAGOPALAN, Raj et al.Biomacromolecules. 2012, Vol 13, Num 3, pp 691-698, issn 1525-7797, 8 p.Article

Contribution of research with farm animals to protein metabolism concepts : A historical perspectiveBERGEN, Werner G.The Journal of nutrition. 2007, Vol 137, Num 3, pp 706-710, issn 0022-3166, 5 p.Conference Paper

A research note. Evaluation of gelation and solubility of bovine plasma protein isolates = Note de recherche. Evaluation de la gélification et de la solubilité des isolats protéiques de plasma de boeufKING, J; DE PABLO, S; MONTES DE OCA, F et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 5, pp 1381-1382, issn 0022-1147Article

Nutrition et alimentation des poissons: éléments pour un nouveau développement = Nutrition and feeding of fish: Upcoming developmentsKAUSHIK, Sadasivam.Agricultures (Montrouge). 2009, Vol 18, Num 2-3, pp 100-102, issn 1166-7699, 3 p.Article

QUALITÉ NUTRITIONNELLE DES PROTÉINES DE LA VIANDE = Nutritional quality of meat proteinsTOME, Daniel.Cahiers de nutrition et de diététique. 2008, Vol 43, issn 0007-9960, 1S40-1S45, HS1Article

The role of sialic acid in the functional properties of ovomucin = Le rôle de l'acide sialique dans les propriétés fonctionnelles de l'ovomucineKATO, A; MIYACHI, N; MATSUDOMI, N et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 3, pp 641-645, issn 0002-1369Article

Hybrid Nanotopographical Surfaces Obtained by Biomimetic Mineralization of Statherin-Inspired Elastin-Like RecombinamersYUPING LI; XI CHEN; RIBEIRO, ArturJ et al.Advanced healthcare materials (Print). 2014, Vol 3, Num 10, pp 1638-1647, issn 2192-2640, 10 p.Article

A research note. Extraction of carotenoprotein from shrimp process wastes with the aid of trypsin from Atlantic cod = Note de recherche. Extraction, par la trypsine de morue de l'Atlantique, des caroténoprotéines des effluents de traitement des crevettesCANO-LOPEZ, A; SIMPSON, B. K; HAARD, N. F et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 503-506, issn 0022-1147, 3 p.Article

Functional properties of turkey salt-soluble proteins = Propriétés fonctionnelles des protéines de viande de dinde solubles en solution salineFOEGEDING, E. A.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1495-1499, issn 0022-1147Article

A research note. Relative viscosity of proteins extracted from frozen, thawed turkey muscle with the sodium salts of nitrite, chloride, and tripolyphosphate = Note de recherche. Viscosité relative des protéines extraites par les nitrites, chlorures et tripolyphosphates de sodium, de dinde congelées et décongeléesPRUSA, K. J; BOWERS, J. A; CRAIG, J et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 968-969, issn 0022-1147Article

Selection of a proteolytic enzyme to solubilize lean beef tissue = Sélection d'une enzyme protéolytique pour la solubilisation des tissus de viande maigre de boeufO'MEARA, G. M; MUNRO, P. A.Enzyme and microbial technology. 1984, Vol 6, Num 4, pp 181-185, issn 0141-0229Article

Etude quantitative et qualitative du comportement du consommateur vis-à-vis des protéines non conventionnelles1981, 148 p.Report

Stiff gelatin hydrogels can be photo-chemically synthesized from low viscous gelatin solutions using molecularly functionalized gelatin with a high degree of methacrylationHOCH, Eva; SCHUH, Christian; HIRTH, Thomas et al.Journal of materials science. Materials in medicine. 2012, Vol 23, Num 11, pp 2607-2617, issn 0957-4530, 11 p.Article

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